Λεύκανση δοντιών

Η λεύκανση των δοντιών έχει εξελιχθεί σε μία από τις δημοφιλέστερες αισθητικές επεμβάσεις. Ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο είναι πάντα δυνατό «όπλο» για την ομορφιά μας. Πολλοί σταρ του Hollywood, ηθοποιοί, μοντέλα, τραγουδιστές και παρουσιαστές της παγκόσμιας αλλά και της εγχώριας showbiz έχουν στραφεί στην αναζήτηση ενός αστραφτερού χαμόγελου.

Με τη λεύκανση δοντιών για το σπίτι δε χρειάζεται πια κόπος, αλλά ούτε και πολυέξοδες επισκέψεις στον οδοντίατρο για να επιτύχουμε ένα όμορφο, λευκό χαμόγελο, χωρίς αντιαισθητικούς λεκέδες και δυσχρωμίες. Είναι εύκολο και κυρίως οικονομικό. Μια λύση χαμηλού κόστους και εγγυημένου αποτελέσματος που θα μας χαρίσει το χαμόγελο των ονείρων μας.

Τρόποι Λεύκανσης Δοντιών στο Σπίτι

  • Οδοντόκρεμες Λεύκανσης Δοντιών

Οι τρόποι για λεύκανση των δοντιών μας στο σπίτι ποικίλλουν.Ένας διαδεδομένος τρόπος είναι οι οδοντόκρεμες λεύκανσης.

Εύκολος και χωρίς κόπο τρόπος αφού είναι μια από τις καθημερινές μας κινήσεις.

Οι οδοντόκρεμες λεύκανσης όμως δεν υπόσχονται μεγάλες αλλαγές.Η δραστική τους ικανότητα εξαντλείται στην επιφάνεια μόνο του δοντιού σε λεκέδες απο εξωγενείς παράγοντες όπως είναι το τσιγάρο, οι τροφές, το τσάι και ο καφες.

Οι περισσότερες από αυτές δεν εμπεριέχουν λευκαντικές ουσίες αλλά κάποιες λειαντικές ουσίες που είναι πιθανό να καταπονήσουν τόσο τα δόντια όσο και τα ούλα .

Μπορεί να παρατηρηθεί ύστερα από την εφαρμογή τους υπερευαισθησία των ούλων στο κρύο ή το ζεστό, και μερικές φορές ακόμα και έγκαυμα.

Καλό λοιπόν θα ήταν η οδοντόκρεμα που θα επιλέξουμε να είναι πολυ λεπτόκοκκη για να μην καταστρέψει την αδαμαντίνη, να περιέχει φθόριο για να προστατεύσει το σμάλτο των δοντιών και να μη χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση αλλά 2-3 φορες καθε εβδομάδα.

Γενικά οι οδοντόκρεμες λεύκανσης δεν είναι ικανές για βαθύτερο καθαρισμό του χρώματος των δοντιών.

Δεν μπορούν να αλλάξουν το χρώμα που έχουν από τη φύση τους τα δόντια μας, παρά μόνο να απομακρύνουν τους επιφανειακούς λεκέδες που δημιουργούνται από τους εξωγενείς παράγοντες.

Είναι όμως μια φτηνή και χωρίς καθόλου κόπο επιλογή για την διατήρηση και βελτίωση της στοματικής υγιεινής και της γενικότερης εμφάνισης του χαμόγελού μας.

  • Ταινίες Λεύκανσης Δοντιών

Ένας ακόμα τρόπος είναι οι ταινίες λεύκανσης. Είναι ταινίες με βασικό συστατικό το Hydrogen Peroxide που βρίσκεται σε μορφή τζελ επάνω στις ταινίες και εφαρμόζεται δύο φορές κάθε ημέρα για περίπου 30 λεπτά στα πάνω και στα κάτω δοντια.

Ενδέχεται μερικές φορές οι ταινίες να ξεκολλήσουν από τη θέση τους ή και να ερεθίσουν τα ούλα, αλλά δεν παύει να είναι μια απλή, οικονομική και εύκολη στη χρήση μέθοδος λεύκανσης των δοντιών μας.

Για να γίνει σωστή χρήση θα πρέπει να εφαρμοστεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και τα αποτελέσματα θα είναι ορατά άμεσα, εντός λίγων μόνο ημερών.

Κάθε προϊόν βέβαια αναγράφει στη συσκευασία του λεπτομερώς τη διάρκεια της θεραπείας που συστήνεται και σαφείς οδηγίες χρήσης. Η διάρκεια του αποτελέσματός της είναι σχεδόν 4 μήνες.

  • Τζελ Λεύκανσης Δοντιών

Εναλλακτικά υπάρχει και το τζελ λεύκανσης το οποίο περιέχει επίσης Hydrogen Peroxide και όπως και οι ταινίες λεύκανσης είναι σε μορφή τζελ και εφαρμόζεται δύο φορές κημερινά για τουλάχιστον δύο εβδομάδες στα δόντια.

Η διαφορά του έγκειται στον τρόπο εφαρμογής του, ο οποίος είναι απευθείας επάνω στα δόντια με τη χρήση ενός πινέλου.

Το μειονέκτημα της μεθόδου αυτής είναι πως ενδεχομένως είναι λιγο δύσκολη η ομοιόμορφη εφαρμογή του τζελ κυρίως στα πίσω δόντια και μπορεί να προκληθεί ερεθισμός των ούλων και των δοντιών.

Η διάρκειά των αποτελεσμάτων του κυμαίνεται περίπου στους 4 μήνες.

  • Ολοκληρωμένο Κιτ Λεύκανσης Δοντιών

Τέλος μια πολύ σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος λεύκανσης των δοντιών μας είναι το ολοκληρωμένο κιτ λεύκανσης.

Στο πακέτο αυτό εσωκλείονται όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα: τα ειδικά μασελάκια για τα επάνω και τα κάτω δοντια, μία σύριγγα για τη διευκόλυνσή μας στην εφαρμογή του τζελ, το λευκαντικό τζελ με βασικό συστατικό το Carbamide Peroxide και μια συσκευή εκπομπής μπλε ακτίνων που διευκολύνει και επιταχύνει τη διαδικασία.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι το κιτ που θα αγοράσουμε να είναι εγκεκριμένο από τον FDA (Food and Drug Administration) ή τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό και το τζελ να μην είναι περιεκτικότητας άνω του 16% στην ουσία Carbamide Peroxide.

Τα αποτελέσματα της μεθόδου του ολοκληρωμένου κιτ λεύκανσης είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και επιτυγχάνει λεύκανση ως και 11 τόνους της κλίμακας. Είναι πολύ αποτελεσματικότερη από όλες τις άλλες μεθόδους και μπορεί να συγκριθεί ακόμα και με λεύκανση στο οδοντιατρείο.

Η τιμή του είναι πολύ χαμηλότερη από του οδοντιάτρου και το καθιστά πρώτο σε ζήτηση λόγω αυτής της σχέσης ποιότητας αλλά και τιμής.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι η διάρκεια των αποτελεσμάτων της, τα οποία μπορούν να διαρκέσουν ακόμα και δύο χρόνια.

Zero Peroxide – Το καλύτερο Κιτ Λεύκανσης Δοντιών

Ένα ολοκληρωμένο κιτ λεύκανσης που είναι και το καλύτερο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά και το συστήνουν και πολλοί οδοντίατροι είναι το Zero Peroxide .

Έχει εγκριθεί από τον FDA (διεθνή οργανισμό φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής) και γνωρίζει ήδη εξαιρετικά μεγάλη αποδοχή σε Αγγλία και Ηνωμένες Πολιτείες.

Περιέχει τέσσερεις φορές περισσότερη ποσότητα τζελ από τα άλλα κιτ της αγοράς (περιέχει 120ml τζελ που συνεπάγεται πάνω από 200 εφαρμογές) και υπόσχεται πλήρη λεύκανση έως και 11 τόνων μέσα σε 2 εβδομάδες.

Υπάρχει επιλογή και για το κιτ με τη συσκευή εκπομπής μπλε φωτός για τη διατήρηση της λεύκανσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η παραγγελία γινεται μέσω διαδικτύου μόνο και αποστέλλεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Μεγάλη Προσφορά Zero Peroxide

Το καλύτερο Κιτ Λεύκανσης, το Zero Peroxide , έχει αυτή την στιγμή μια πολύ μεγάλη προσφορά. Προσφέρει το Premium πακέτο (το πιο ολοκληρωμένο κιτ λεύκανσης) από 200 ευρώ (249$) στην τιμή μόνο τον 78 ευρώ (99$).(Οι τιμές στην σελίδα είναι σε δολλάρια). Η προσφορά δεν ξέρουμε για πόσο θα είναι ακόμα ενεργή. Το Premium πακέτο περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα αξεσουάρ του Κιτ Λεύκανσης + δωρεάν έξοδα αποστολής καθώς και 30 μέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Η διαδικασία παραγγελίας του Κιτ Λεύκανσης Δοντιών είναι πάρα πολύ απλή. Οι τρόποι πληρωμής είναι είτε με Paypal είτε με Visa ή Mastercard τηρώντας  τα τελευταία επίπεδα ασφάλειας δεδομένων.

 

Leave a Reply