Επεμβάσεις Αισθητικής Οδοντιατρικής – Λεύκανση Δοντιών

Οι εποχές όπου ο οδοντίατρος ήταν άμεσα συνδεδεμένος με κάτι κακό έχουν πια προσπεράσει και η οδοντιατρική έχει ανοίξει διάπλατα τις πύλες της στον κόσμο της ομορφιάς με έναν νέο κλάδο, την αισθητική οδοντιατρική, όπου όπως μαρτυράει το όνομά της φροντίζει για το αισθητικό μέρος του πράγματος και βελτιώνει την προς τα έξω εικόνα μας.

Στις μέρες μας όλα πια απλοποιούνται, οι επεμβάσεις γίνονται με υπερσύγχρονα μέσα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, οι διαδικασίες απλοποιούνται και γίνονται πιο εύκολες και πιο ανώδυνες και τα λευκά, όμορφα και υγιή δόντια παύουν να είναι απλά ένα όνειρο και γίνονται μια εύκολα και χωρίς κόπο πραγματοποιήσιμη αλήθεια.

Τα σκήπτρα στις επεμβάσεις της αισθητικής οδοντιατρικής κρατάει η λεύκανση των δοντιών, που αποτελεί την πιο δημοφιλή μέθοδο σε άνδρες και γυναίκες από ολόκληρο τον κόσμο.

 Σκοπός της αισθητικής οδοντιατρικής

Η αισθητική οδοντιατρική στοχεύει στην διόρθωση των οποιονδήποτε ατελειών στο χαμόγελό μας, είτε αυτές είναι μορφολογικές και αφορούν τη δομή της οδοντοστοιχίας μας, είτε αυτές είναι χρωματικές και αφορούν δυσχρωμίες και λεκέδες.

Στόχος είναι η επίτευξη ενός λαμπερού, υγιούς και θελκτικού χαμόγελου που θα κερδίζει τους πάντες. Ένα χαμόγελο χωρίς ψεγάδια που θα χαρίζει άπλετη αυτοπεποίθηση και γοητεία.

 Οι σημαντικότερες αισθητικές επεμβάσεις της οδοντιατρικής

  • Λεύκανση δοντιών

Είναι από τις πιο δημοφιλείς σε ολόκληρο τον πλανήτη αισθητικές επεμβάσεις όχι μόνο της οδοντιατρικής αλλά γενικότερα από όλες τις αισθητικές επεμβάσεις. Ένα χαμόγελο λαμπερό και φωτεινό αποτελεί μεγάλο ατού για τον οποιονδήποτε. Η λεύκανση των δοντιών είναι μια εντελώς ανώδυνη διαδικασία και τόσο εύκολη στη χρήση, που μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και από τον ίδιο τον χρήστη στο σπίτι του με ειδικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

  • Όψεις πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης χαρίζουν στον χρήστη λευκότερο χρώμα στα δόντια κα σωστότερο σχήμα. Είναι ανώδυνη έθοδος, δεν απαιτείται αναισθησία και μάλιστα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δε χρησιμοποιείται καν τοπική αναισθησία.

  • Εμφράξεις σύνθετης ρητίνης

Πρόκειται για μια εξίσου δημοφιλή επέμβαση αισθητικής οδοντιατρικής, όπου το σχήμα, το χρώμα, η θέση αλλά και το μέγεθος ενός δοντιού μπορούν να τροποποιηθούν. Με τη μέθοδο αυτή γίνεται και αποκατάσταση στην περίπτωση κάποιου σπασμένου δοντιού ή στην κάλυψη του αντιαισθητικού μεγάλου κενού ανάμεσα στα δόντια. Δεν απαιτείται αναισθησία.

  • Ολοκεραμικά συστήματα

Τα ολοκεραμικά συστήματα είναι τελευταίας γενιάς και παρουσιάζουν πολύ μεγάλη αντοχή. Πρόκειται για μια άκρως αξιόπιστη και αποτελεσματική επιλογή για φυσικά όμορφο και λαμπερό χαμόγελο.

  • Γέφυρες και στεφάνες

Προσαρμόζουμε το μέγεθος, το σχήμα, το χρώμα και τη δομή του δοντιού κατά το δοκούν.

  • Γέφυρες και στεφάνες από ζιρκόνιο

Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη μορφή αποκατάστασης με τη χρήση ζιρκονίου, το οποίο παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή και άψογη διαπερατότητα του φωτός.

  • Bonding

Πρόκειται για μια σύγχρονη μέθοδο, με την οποία επιτυγχάνεται μια βελτίωση του χαμόγελου σε πολύ μεγάλο βαθμό.

 Συμπέρασμα

Η αισθητική οδοντιατρική ήρθε για να μείνει. Οι εποχές στις οποίες ζούμε, η αλματώδης εξέλιξη της τεχνολογίας και οι δυνατότητες που παρέχει, η ευκολία με την οποία πλέον μπορούμε να επιτύχουμε ένα λευκό και αστραφτερό χαμόγελο γεμάτο υγεία ακόμα και από το σπίτι μας με ελάχιστο κόστος,δεν αφήνει πια περιθώρια για δικαιολογίες. Όλοι πλέον μπορούν να ανακτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση και ένα υγιές και γοητευτικό χαμόγελο ακόμα και με μια απλή διαδικασία λεύκανσης δοντιών.

Λεύκανση Δοντιών

Comments are closed.